Pomozte na svět knížce „Patlas zvířat“

Děkujeme všem, kteří podpořili knížku Patlas zvířat. Knížka byla vydána v červnu 2021 a vy si ji můžete objednat v e-shopu nebo koupit u všech dobrých knihkupců.

Její autorkou je dvacetiletá studentka grafického designu Eliška Svobodová. Ráda tvoří, maluje, čte a hraje na klavír. Baví ji vytvářet originální knížky s barevnými ilustracemi jako je Patlas. Ráda jezdí do Nebřezin a čerpá zde další inspiraci pro svoji tvorbu.

Knížka je založená především na vtipných ilustracích zvířat. Doprovází je texty obsahující fakta o zvířatech a slovní hříčky vycházející z jejich názvu. Potěší především rodiče s dětmi, ale i všechny, kteří se rádi smějí a nebrání se hře se slovy.

Eliška vzkazuje: „Budu moc vděčná, když mou knížku podpoříte a pomůžete jí na svět. Stejně tak pro mě bude ohromnou pomocí, pokud informaci o předprodeji knížky rozšíříte dál mezi své známé. Zajímalo by mě, kolik lidí dokážu pomocí Patlasu rozesmát. Budeš mezi ně patřit i Ty?“

Sledujte také stránky knížky:

https://www.patlas.cz/
https://www.facebook.com/Patlaszvirat
https://www.instagram.com/patlaszvirat/?hl=cs #patlaszvirat

 

Anotace:

Mnoho zvířat má ve svých názvech skryté významy, které s nimi takřka nesouvisí. Ve svých ilustracích a textech význam těchto slov zveličuji, rozvíjím a často doháním až k absurditě. Tak se stane, že známí tvorové náhle získávají úplně odlišnou podobu.

Patlas zvířat je knížkou zábavnou i naučnou, oddychovou i motivující ke vzdělávání. Najdete v něm informace pravdivé i smyšlené, vážné i humorné. Zaručeně rozesměje všechny, kdo se nebrání hře s asociacemi, mnohoznačnými slovy a prolínání skutečnosti s fantazií.

Jak

Okoun

Osmák

 

Přidejte svůj komentář