Dětský den v Nebřezinech – 2010

img_0876Nazdar svišťata, jak jste si užili minulou sobotu parádní dětský den? Koukám se na fotky a vidím samé vysmáté obličejíčky. Jak se sami sobě na fotkách líbíte? No slušelo vám to tam všem moc. A vy, co jste nebyli, tak poslouchejte, o co jste přišli.

Od rána svítilo sluníčko a slibovalo den jako vymalovaný. Celá zábava začala vlastně už dopoledne, kdy na promáčené louce luxusně zapadl kamion, který vezl návěs sloužící jako pódium pro kapelu a dýdžeje. No, přiznám se, že jsme se všichni pěkně zapotili, ale nakonec se kamion za pomoci dvou traktorů podařilo vysvobodit a postavit na místo, aby mohla začít parádní akcička.

Menší svištíci si užívali na spoustě soutěží od házení míčků, závodech v plazení, skládání puclíků, slalomu na divoké vodě, balancování s pingpongáčem na lžíci, přes zašívání kaťat a tahání za šťasné provázky, až po test fotbalové zručnosti. Na větší řízky čekaly hlavně vzduchovky a neodolatelné čtyřkolky. K tomu všemu hrál jako vždycky výborný DJ skoronovomanžel Láďa.
Hladík dětem spolehlivě zahnaly párky zadara a výborná studená točená limča. Taťkové a mamky by v tom vedru bez dobrého pivča asi lekli jako vokouni na Sahaře.
No a když se všichni parádně vyřádili, nastoupila kapela, která zahrála pecky pro malý i velký, pro starý i mladý. V přestávkách se předvedli super cvičení hafani a všichni odvážní si mohli vyzkoušet vysokozdvižnou plošinu, se kterou se vytáhli hasiči.
No co vám budu povídat, ten den neměl chybu a pár skalních si pěkně protáhlo večerku. Doufám, že se příští rok sejdeme zase aspoň v tom počtu, co letos, a že to zas parádně roztočíme!

PS: Jo a díky všem sponzorům!!!

Text: R. a P. Pučelíkovi
Foto: J. Svoboda, R. a P. Pučelíkovi

 

Přidejte svůj komentář