Dětský den v Nebřezinech – 2009

p1100923Celé Nebřeziny se sešly na tradiční den dětí v sobotu 6. 6. 2009 na hřišti u řeky Střely.Byl zahájen ve 13 hodin klasickými dětskými disciplínami. Soutěže byly hojně obsazeny dětskými návštěvníky. I přes velkou nepřízeň počasí se našlo pár odvážlivců, kteří se pokusili překonat řeku Střelu na lyžích. Již tradiční samozřejmostí byl doprovod živé hudby.

Mezi největší atrakce patřila lanová dráha, kterou pro děti připravili horolezci. K adrenalinovým zážitkům nejen pro děti, ale i pro některé dospělé patřila možnost vyzkoušet výjezd hasičskou plošinou. Vrcholem celého odpoledne byl seskok parašutistů.
Zdařilá akce pokračovala večerním programem pro dospělé.

Tímto bychom chtěli poděkovat všem, kteří se podíleli, nejen na přípravách a hladkém průběhu, ale také sponzorům, díky nimž jsme mohli děti za jejich výkony odměnit.
Děkujeme: MÚ Plasy, p. Staňkovi, p. Šístkovi, p. Urbánkovi, p. Žižkovi a p. Mannové, firmě SP – KV AUTO (MAN Třemošná), HZS Plasy, Kynologickému klubu Plasy, firmě LUMI Maso, horolezcům Miloni Neumayerovi a Pavlu Novákovi a Plzeňskému paraklubu Bory.

 

Přidejte svůj komentář